Opplevelser i København 

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen

Populære severdigheter i København

Trenger du inspirasjon til ting å oppleve neste gang du skal på ferie til København? Vi utvider fortløpende denne listen med spennende arrangementer og severdigheter i København, slik at du kan holde deg oppdatert. Her gir vi deg en oversikt over hva som skjer i København, informasjon om ulike severdigheter og inspirasjon til populære, særegne og interessante opplevelser i den danske hovedstaden. Er det første gang du skal på ferie til København, kan du allerede begynne å glede deg. Byen er autentisk urban og byr på alt hva hjertet kan begjære: Gourmet, Tivoli, shopping, sightseeing, avslapning, arkitektur, sykkelturer, grønne oaser og mye mer. For deg som kjenner godt til de mest kjente severdighetene og er klar for noe nytt, finnes det mange gjemte opplevelser som ikke alle vet om. De har vi funnet frem til deg, og du kan lese mer om dem på denne siden.

Ellers finner du enda mer detaljert informasjon om de enkelte severdighetene og byens mange valgmuligheter hos Visit Copenhagen.

Inspirasjon og informasjon om København

Få ideer, bli utfordret, utvid horisonten din, overrask dine kjære … Få enda mer inspirasjon og opplev København til vanns og til lands – La deg overraske over hovedstadens tilbud og les mer om mulighetene her.


Om Wakeup Copenhagen – hoteller tett på byens severdigheter

Har du ennå ikke bestilt rom til oppholdet ditt i København? Da er Wakeup Copenhagen-hotellene et opplagt valg – enten du reiser alene eller sammen med en partner, venner eller familie. Hotellene har en svært sentral beliggenhet og er derfor et av de absolutt beste utgangspunktene for å oppleve byens mange tilbud og attraktive severdigheter på.

Wakeup Copenhagen er nye, smarte og minimalistiske lavprishoteller – tegnet av den anerkjente danske arkitekten Kim Utzon. Alle med interesse for design vil trives ekstra godt med å bo på et av de tre hotellene våre i København sentrum. Skal du til Aarhus, kan du bo på det fjerde hotellet vårt. Wakeup Copenhagen Hotel midt i Aarhus sentrum.

Vurderer du å ta en snartur til storbyen og ønsker å bo nær severdigheter, serveringssteder, shopping og uteliv? Eller skal du på en konferanse og trenger et sted å overnatte? På Wakeup Copenhagen-hotellene danner den smarte og funksjonelle designen rammene om et fantastisk hotellopphold.

Like ved hotellene finner du noen av de mest kjente turistattraksjonene i København: Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen. I tillegg til at hotellene ligger nær severdigheter og shoppingmuligheter, er det kort avstand til Københavns kanaler og Islands Brygge. Et område som særlig om sommeren tilbyr en rekke utendørsopplevelser, blant annet havnebad, rundtur på kanalen, kajakkutleie eller konserter og andre arrangementer. Wakeup-hotellene har byens beste plassering hvis du ønsker sentral beliggenhet, rimelig pris og et svært høyt kvalitetsnivå.

Gled deg til å oppleve København og bestill overnatting på et av Wakeup Copenhagen-hotellene i dag.

Våre hoteller i København

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer