Området rundt Wakeup Copenhagen, Borgergade

Bor du på Wakeup Copenhagen i Borgergade, bor du i hjertet av København, bare et par minutters gange fra Kongens Nytorv. Fra hotellet har du derfor et hav av muligheter like rundt hjørnet.

Matopplevelser

Bor du på Wakeup Copenhagen i Borgergade og har lyst på et kvalitetsmåltid, har du flere alternativer å velge mellom. Blant annet asiatisk kvalitetsmat på Khun Juk ved Boltens Gård, sør-amerikansk på COFOCO’s restaurant Llama i Lille Kongensgade, italiensk gastronomi på Trattoria FIAT, perfekt tilberedte biffer på Hereford Steak ved Store Kongensgade, klassisk kokekunst fra det fransk-østerrikske kjøkkenet på Restaurant l’Alsace og et hav av andre restauranter – for enhver lommebok – i området.

Med andre ord er det noe for enhver smak, og sushikjeden Stick’n’Sushi ligger til og med rett ved siden av hotellet. Ganske praktisk, ikke sant?

Er du ute etter retrokafeer og restauranter med mer budsjettvennlige priser, bør du prøve de mange hippe matmarkedene, for eksempel Torvehallerne, Kødbyen eller WestMarket. Én ting er sikkert: I København går du aldri sulten til sengs.

Shopping

Er du moteinteressert eller kanskje en liten «shopaholic», er København absolutt verdt et besøk. Bor du på et av våre Wakeup Copenhagen-hoteller i den pulserende metropolen, har du det beste utgangspunktet for en oppdagelsesferd i storbyjungelens mange shoppingmuligheter.

Ved Kongens Nytorv finner du stormagasinet Magasin du Nord, med et rikholdig utvalg av merkevarer innenfor mote, skjønnhetsprodukter og boliginteriør. I samme ende av Strøget finner du flere butikker med eksklusive merker. Går du fra Kongens Nytorv og lenger ned i Strøget, vil butikkene – og prisene – endre seg og du finner snart en rekke populære butikker som Zara, Topshop, H&M og så videre.

Prøv også Københavns sjarmerende Latinerkvarter like ved Rådhusplassen, som er en av de virkelige perlene for en shoppingentusiast. Her finner du lokal design, bruktbutikker og trendy kafeer der du kan ta en pause under shoppingturen.