Området rundt Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Bor du på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade, bor du sentralt i København med tilgang til severdigheter, offentlig transport, shopping og flere populære restauranter.

Matopplevelser

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade ligger i Københavns hippe Vesterbro-område, som blant annet er kjent for sitt store utvalg av populære spisesteder.

Er du på jakt etter en lekker matopplevelse ikke altfor langt fra hotellet, kan du besøke nabohotellet Tivoli Hotel & Congress Center, der både den populære sushikjederestauranten Sticks’n’Sushi og biffrestauranten MASH Penthouse ligger. I tillegg til deilig mat får du én av byens flotteste utsikter – begge spisestedene er imidlertid meget populære, så det lønner seg å bestille bord hvis dere er mange!

På den andre siden av banen finner du hippe Kødbyen, som har vært sentrum for kjøttindustrien i mange tiår og nå også omfatter spennende restauranter, nattklubber, kultursteder m.m.

I store lokaler i Kødbyen ligger WarPigs, der du kan få en ølopplevelse av de sjeldne og samtidig få et godt måltid mat. Det er en såkalt «brew-pub» – en restaurant som også har eget ølbryggeri. I Kødbyen finner du også den kritikerroste Fiskebaren, en av de få fiskerestaurantene i København, samt det populære spisehuset Fleisch, der menyen hovedsakelig består av kjøtt.

Er du eventyrlysten og på utkikk etter flere internasjonale kjøkkener, kan du gå lenger inn mot Vesterbro, som har flere kafeer og kritikerroste restauranter. Her finner du alt fra asiatiske delikatesser til gode biffrestauranter, fransk gourmet og italiensk kokekunst. Langs hele Vesterbrogade ligger det gode restauranter, deriblant Madklubben og Restaurant Lêlê, og sidegatene til Vesterbrogade har også spennende alternativer å by på. Vel bekomme! 

Shopping

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebhurs Gade ligger i Københavns hippe Vesterbro-område med en rekke shoppingmuligheter enten du er ute etter brukte ting, highstreet eller produkter signert lokale designere.

I gangavstand fra hotellet finner du det store shoppingsenteret Fisketorvet, der også en av Københavns største kinoer ligger. Her finner du alle de populære highstreet-merkene og noe for alle aldrer. Er dere på familietur, kan slitne føtter få hvile seg på en av de koselige kafeene på storsenteret.

Foretrekker du små, lokale butikker, bør du gå til Vesterbro. I Vesterbrogade og sidegatene omkring ligger flere koselige butikker med nisjeprodukter. En kort spasertur fra Wakeup Copenhagen-hotellet i Carsten Niebuhrs Gade bringer deg dessuten til Rådhusplassen, der du finner Strøget og det sjarmerende Latinerkvarteret. Mens Strøget loser deg forbi alle de kjente merkene, fører Latinerkvarteret deg til et av Københavns triveligste handleområder, der nisjebutikkene ligger på rekke og rad. Bruktvarer, skinnvarer, smykker eller designerprodukter – «you name it».

Til slutt har du naturligvis Nørrebro-området, hvis du er på utkikk etter lokal design. I de små sidegatene til Nørrebrogade finner du en rekke spennende butikker.