Billige Bed and Breakfast-hoteller i sentrum av Aarhus

Rom på Wakeup Aarhus

Aarhus sentrum til Bed & Breakfast-priser

Wakeup Aarhus er det nyeste og mest moderne Bed and Breakfast-hotellet i Aarhus sentrum, der du alltid får de beste sengene å sove i og de beste B&B-prisene. Til tross for B&B-prisen på Wakeup-hotellet i Aarhus får du et hotell der nøkkelordene er design, kvalitet, komfort og prisbevissthet.

Tror du at du må langt utenfor bysentrum for å finne et rimelig Bed and Breakfast-hotell, bør du ta en titt på våre priser. Et rom på Wakeup Aarhus er en trestjerners opplevelse til en tostjerners pris. Bare selve beliggenheten i Aarhus sentrum skulle tilsi en høyere pris. Hvor kan du ellers finne B&B-hoteller i rolige omgivelser sentralt i en by til priser som passer enhver lommebok? 

Velg Wakeup Aarhus neste gang du skal bo sentralt i Aarhus. Hotellet kan nemlig tilby et rimelig alternativ sammenlignet med de mer tradisjonelle B&B-hotellene.

Bed & Breakfast i Aarhus

Leter du etter et Bed and Breakfast i Aarhus? Hvorfor ta til takke med det når Wakeup Aarhus tilbyr et rom på byens nye kvalitetslavprishotell til samme pris?

Her får du ikke bare helt nye rom, men du bor også midt i Aarhus med ARoS, Bruun’s Galleri, Den Gamle By og det pulserende folkelivet som nabo. 
Vårt mål er å konkurrere med byens billigste B&B-hoteller samtidig som vi tilbyr samme service og komfort som du ellers bare finner på et tre- eller firestjerners hotell i København.

Kvalitet og komfort i sentrum

Når du sjekker inn på Wakeup Aarhus-hotellet i Bruuns Gade, kan du glemme alle forestillinger om et gammeldags Bed and Breakfast-hotell. Her møter du alt annet enn den typiske B&B-standarden. I likhet med de andre Wakeup Copenhagen-hotellene har hotellet en flott design med rene linjer som gjennomgangstema. I hotellets 315 rom er det lagt vekt på kvalitet og minimalistisk design, og samtlige rom har TV, skrivebord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Vi tilbyr

  • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
  • Sentral beliggenhet – gangavstand til Hovedbanegården
  • Deilig frokost som tilleggskjøp
  • TV på alle rom
  • Parkeringskjeller ved hotellet
  • Aircondition på alle rom
  • Sykkelutleie på hotellet
  • ... og mye mer
Lobby på Wakeup Aarhus

Bed and breakfast i Aarhus – inkludert frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, og hver morgen står de hyggelige og oppmerksomme medarbeiderne i M.P. Bruuns Gade klare til å gi deg en god start på dagen. Frokostbuffeen vektlegger kvalitet fremfor kvantitet, men til B&B-priser. Vi har godt økologisk brød fra Meyers og økologisk kaffe fra Bentax. Frokostbuffeen koster bare  , men holder topp kvalitet.