Tivoli Friheden i Aarhus

Gled deg til en morsom dag på Tivoli Friheden

I Marselisborg Skov finner du Tivoli Friheden – en fornøyelsespark i gangavstand fra sentrum i Aarhus. Fornøyelsesparken har 4 rutsjebaner, 40 attraksjoner, lekeplasser og boder. Her er det noe for både store og små, og i sommerhalvåret kan du oppleve Fed Fredag med konserter og god stemning. Her på siden kan du lese mer om Tivoli Friheden Aarhus, som er en av byens mest populære attraksjoner.

Finn informasjon om åpningstider m.m. på°Tivoli Friheten.

Attraksjoner på Tivoli Friheden Aarhus:

 • 5D-Cinemagic
 • Cobra
 • Dragen
 • Haunted House
 • Illusionsfabrikken
 • Orkanens Øje
 • Pegasus
 • Piratskibet
 • Radiobilerne
 • Rio Grande
 • Sky Tower
 • Tyfonen

... og mye mer!

Underholdning på Tivoli Friheden – for de minste

Kjenner du Pjerrot? På Tivoli Friheden tryller han for de minste, og mellom alle turene i de ulike attraksjonene kan de små få hilse på parkens egne maskoter Fru Frø og Hr. Kanin. I tillegg er det Søndagsballade med DR/Ramasjang, et hyggelig show med låter fra for eksempel MGP, Lille Nørd og X-Factor, og i tillegg arrangeres det ulike søndagskonserter og teaterforestillinger for barn.

Barn mellom 5 og 8 år har mulighet til å ta førerkort. Først er det innledning med teori i «teorilokalet», deretter bærer det ut i de små elbilene for å teste kjøreferdighetene. Barn mellom 3 og 5 år kan kjøre på en spesiell bane, slik at de også kan få følelsen av hvordan det er å være sjåfør.

Underholdning på Tivoli Friheden – for de litt større

I 5D-Cinemagic og Haunted House på Tivoli Friheden kan du prøve de villeste 5D-spillene med den nyeste teknologien. Opplevelsen er ideell for deg som elsker dataspill og liker å konkurrere mot familie og venner. Det skremmende Haunted House viser noen av de villeste 5D-spillene fylt med uhyggelige zombier som må stoppes når de forsøker å overta verden! Er du kampklar?

Mat i Tivoli Friheden, Aarhus

Matpakker, medbrakt grillmat, menyer og all-you-can-eat. Det er et vell av muligheter når sulten skal stilles i Tivoli Friheden. På grillplassene kan dere sitte og spise hjemmesmurte matpakker eller grille lekker grillmat.

Tivoli Friheden Konserter på Fed Fredag

I løpet av sesongen byr Tivoli Friheden i Aarhus på mye flott underholdning, og det er spesielt konsertene på Fed Fredag som fyller parken med musikkglade gjester. Programmet inneholder noen av de beste navnene innen dansk rock og pop, så følg med på Tivoli Frihedens egen hjemmeside hvis du vil oppleve en bestemt kunstner og føle den helt spesielle feststemningen på Fed Fredag.

Hermans i Tivoli Friheden Aarhus

Tilbake i 2013 åpnet kulturhuset «Hermans» i Tivoli Friheten i Aarhus. Her har det siden blitt avholdt store arrangementer med musikk, konferanser, teater og mange andre eventer. Hermans i Tivoli Friheden har plass til 1 400 stående eller 800 sittende gjester. Størrelsesmessig er Hermans på 1 700 kvadratmeter, hvor knappe 500 av dem er en foyer med en 25 meter lang bar, loungeområde og garderobefasiliteter. Kulturhuset rommer revyer, teaterforestillinger, konserter, dinnershows, messer m.m.