Kulturnatten i København 2024

Photo by: Søren @sld_xx | Source: VisitCopenhagen

Unike kulturoplevelser under Københavns årlige arrangement Kulturnatten

Hvert år i de danske skolenes høstferie arrangeres Kulturnatten i København, og du er invitert! På denne datoen hvert år får du en dag og kveld spekket med festlige arrangementer av ulike typer. Faktisk har Kulturnatten i København vært en av byens mest populære og best besøkte kulturbegivenheter i mer enn 25 år. 

Når arrangeres kulturnatten i København 2024?

I år må du krysse av 11. oktober 2024 i kalenderen. Kulturnatten finner sted fra kl. 18.00–00.00.

Feststemning i gatene under kulturnatten i København

Gled deg til mange spennende arrangementer, god stemning og et yrende folkeliv på Københavns største årlige endagsarrangement 11. oktober 2024, der mer enn 250 kulturarenaer som parker, teatre, museer, kirker, plasser og biblioteker ønsker publikum velkommen. Dette er en årlig begivenhet som gir en unik muighet til å delta i annerledes, flotte og morsomme arrangementer som til sammen viser hvordan København klarer å utnytte byens store potensial. Her snakker vi om en dag da kulturlivet for alvor er midtpunktet. Så bli med på en fest under kulturnatten i København 11. oktober 2024.

For mange barnefamilier er kulturnatten i København en ekstra stor begivenhet, siden den går av stabelen samme dag som skolenes høstferie starter. Kulturnatten er en naturlig måte å starte høstferien på, og å nyte at byens fantastiske kulturliv føres sammen i en felles inspirasjonskilde som alle kan være en del av. Besøk kulturnatten i København og få unike opplevelser sammen med familien, vennene eller kjæresten.

Hvor foregår Kulturnatten i København?

Hele København lyser opp under Kulturnatten, dvs. fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn – så det er veldig gode muligheter for at du blir en del av Kulturnatten hvis du går en tur gjennom byen og holder øynene åpne. Husk å ha med et Kulturpass hvis du vil reise fritt med Metro, buss og tog på denne ene dagen og kvelden. Du kan også lett sykle fra arrangement til arrangement, og på Wakeup Copenhagen kan du leie en sykkel hvis du er på ferie i byen. Er du ute i god tid, kan du planlegge kvelden hjemmefra og sikre at du rekker å se og oppleve det som interesserer deg aller mest.

Kulturnattens kulturelle program

Finn programmet for Kulturnatten i København på deres hjemmeside, eller få en oversikt over årets arrangører når du skaffer deg et Kulturpas. Programmet endres fra år til år, men byr som regel på mange utstillinger, diverse kreative verksteder, kanalbåt-turer, barneunderholdning, reiseforedrag, midnattsgudstjenester, rundvisninger, konserter og intervjuer.

Opplev mye og sov godt

En kveld i København spekket med kultur og deretter en god seng å sove i – det høres vel fristende ut! Tilbring en natt på Wakeup Copenhagen, så befinner du deg i gangavstand til mange av arrangementene. Våre hoteller måler seg med en tre- til firestjerners hotellopplevelse til en tostjerners pris helt ned til  . På alle hotellene våre kan du dessuten få en god start på dagen med deilig frokost fra kun   per person. For barn under 12 år er prisen  , og barn under 3 år spiser gratis. Les mer om frokosten vår her.
Billig eller fleksibel reservasjon

Velg ECONOMY for den billigste reservasjonen, eller FLEKSIBEL hvis du ønsker å kunne endre reservasjonen.

Rom med utsikt

Rommene med utsikt har betegnelsen WAKEUP SKY og WAKEUP HEAVEN. De koster litt mer, men utsikten er verdt prisen.

Ekstra plass på rommet

Velg WAKEUP LARGE, som er vårt største rom på 15 m2, eller WAKEUP FAMILY, som er to rom med dør imellom.