Overnatting på hotell i nærheten av Tivoli Congress Center

Trenger dere overnatting i forbindelse med et møte, en konferanse eller annet arrangement, kan  Tivoli Congress Center være behjelpelig med å ordne overnatting. Dere kan velge å overnatte på  Tivoli Hotel som ligger i forbindelse med kongressenteret eller et av Arp-Hansen Hotel Groups andre hoteller som ligger nær kongressenteret, nemlig Copenhagen Island eller Wakeup Copenhagen. Alle de tre hotellene er unike og har et høyt kvalitets- og servicenivå. Bestill overnatting på nett eller kontakt oss for mer informasjon på tlf. 8030 3045.

Totalkonsept uten begrensninger

Under byggingen av  Tivoli Congress Center  er det lagt stor vekt på å integrere den grunnleggende teknologien i bygningen. Det innebærer enkel logistikk og stor frihet når det skal holdes arrangementer her.

Alle  møte- og konferanselokaler har alt som behøves av moderne teknisk utstyr, og i tillegg til den store kongressalen har vi over 55 møtelokaler av forskjellig størrelse, som rommer alt fra 6 til 400 personer. Kommer du med bil, har vi et parkeringsanlegg med plass til 480 biler.

Etter et møte eller en konferanse er det mulig å overnatte på et av fire av  Arp-Hansen Hotel Groups hoteller. 

Et attraktivt, levende byrom under utvikling

Både Tivoli Congress Center og Tivoli Hotel, Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 11, Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade og Hotel Copenhagen Island har blomstret i et område der det for få år siden ikke var mye liv og mest av alt var det en hovedvei som ledet folk inn i byen.

De siste årene har området vært i rask utvikling, noe som har gitt stedet et helt nytt liv.

Over tid er det ment at du skal kunne gå helt gjennom distriktet langs vannsiden og på en hevet kjørefelt / sti mellom bygningene. Den første delen av denne stien er allerede tilgjengelig fra Tivoli Hotel til Bernstorffsgade. Her kan du trekke deg tilbake for en pause under et arrangement i kongressenteret.

Opplev København fra de beste adressene

Den pulserende hovedstaden København tilbyr alt hva hjertet måtte begjære av arrangementer og festivaler, innovative urbane områder, velrenommerte restauranter og mye mer.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer