Reis på weekendtur til København og bo på et smart hotell

København er en pulserende hovedstad med masse spennende arkitektur, design, kunst og kultur. Med ca. 1 million innbyggere er byen i konstant bevegelse, og nye kvartaler popper opp over hele byen og gjør den større. København har et nærmest endeløst antall attraksjoner, severdigheter og opplevelser som dere bare må oppleve!  Reis på en spennende weekendtur til København og opplev alt byen har å tilby. Velg å bo på det stilrene budsjetthotellet Wakeup Copenhagen, og spar penger på overnattingene.

Topp 5 opplevelser i København

Det kan være overveldende med alle opplevelsene København har å by på, og et weekendopphold i København kan kort sagt formes på nøyaktig den måten du ønsker. Vi har plukket ut 5 opplevelser som er verdt et besøk. 

1. Kanalrundtur

Kanalrundturen er uten tvil den vakreste måten hvis du vil oppleve København på en time. Det er flere leverandører av kanalrundturer, og alle tilbyr en sjarmerende, maritim opplevelse av København sett fra vannet.

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen

2. Den Blå Planet

Den Blå Planet, som ligger på Amager, er Nord-Europas største akvarium med plass til over 20 000 fisker og havdyr, totalt 450 arter. Akvariene i Den Blå Planet rommer hele 7 millioner liter vann. På Den Blå Planet får både voksne og barn et spesielt innblikk i hva som skjer under havets overflate.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen

3. Nyhavn

En spasertur langs kaien i det gamle havneområdet Nyhavn er en opplevelse i særklasse, uansett vær, og noe man bare må oppleve. I de historiske, fargerike bygningene, som b.la. har huset H. C. Andersen, finner du kafeer, barer og restauranter der man kan sette seg og beundre de historiske treskipene som ligger langs kaien.

Photo by: Kim Wyon | Source: Visit Denmark

4. Tivoli

Tivoli er den mest kjente fornøyelsesparken i Danmark. Den byr på alt fra hyggelig stemning og vakker beplantning til spennende restauranter og fartsfylte attraksjoner. Den tradisjonsrike fornøyelsesparken ligger bare få minutters gange fra alle de tre Wakeup-hotellene.

Photo by: Lasse Salling | Source: Tivoli Gardens

5. Vor Frelsers Kirke

Det ikoniske tårnet på Christianshavn med det spiralformede spiret er absolutt verdt et besøk – hvis du ikke lider av høydeskrekk. Det er ikke mindre enn 400 trinn opp til toppen av tårnet, men når du først har kommet deg opp, er du på Københavns beste utsiktspunkt.

Photo by: Morten Jerichau | Source: VisitCopenhagen

Spis deg glad

På et weekendopphold i København bør ikke gå glipp av byens mange restauranter og kafeer. Selv om konkurransen er stor blant serveringsstedene, innebærer det ikke at kvaliteten er lav – tvert imot. København er en kulinarisk høyborg, og byen er rik på uforglemmelige spisesteder. Du finner alt fra den danske lunsjklassikeren smørrebrød til utsøkte franske delikatesser.

Klikk her og les om de fem beste spisestedene i København

Weekend-shopping i København

Det er enkelt å bruke en helg på shopping i København – enten i Københavns største shoppinggate kjent som Strøget, i de små trendy design- og klesbutikkene på Vesterbro eller i de mange shoppingsentrene som Field's, Frederiksberg Centret, Magasin, Illum og Fisketorvet. De københavnske sidegatene i indre by er også perfekte hvis du vil kombinere den avslappede atmosfæren med shopping i små butikker blant de historiske, sjarmerende bygningene.

Det er mange muligheter for å finne noe spennende for enhver smak, og i enhver prisklasse. Uansett hva du leter etter, er du nesten garantert å finne det på en weekendtur til København. Velger du overnatting på et av våre tre sentralt beliggende Wakeup-hoteller i København, blir det også litt ekstra til overs å shoppe for. Vi tilbyr nemlig priser helt ned til   per rom.

Ta en shoppingtur på Strøget

Det er mange gode shoppingmuligheter når du er på weekendtur til København. 

Ta en tur på Strøget og la deg inspirere av de nyeste trendene. Det finnes shoppingmuligheter for enhver smak og ethvert budsjett. 

Photo by: Thomas Rousing | Source: VisitCopenhagen

Plasseringen av de tre Wakeup-hotellene i København

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Et godt utgangspunkt for et weekendopphold i København

Wakeup Copenhagen har tre hoteller i København.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger like bak Kongens Nytorv. Nærområdet byr på mange spennende restauranter og shoppingmuligheter, og metroen ligger rett rundt hjørnet når du vil oppdage resten av byen.

Er du glad i kunst og kultur, ligger Bredgade med et hav av gallerier og utstillinger nært hotellet. I tillegg er det gangavstand til Det Kongelige Teater. Så hvis du bor på Wakeup Copenhagen, Borgergade – bor du midt i smørøyet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade ligger på Vesterbro – ca. 10 minutters gange fra Københavns Hovedbanegård og Rådhuspladsen. Dessuten ligger hotellet nær havnefronten i København, og på den andre siden av vannet ligger den populære Islands Brygge. Du kommer deg lett over til den andre siden via gang- og sykkelbroen som forbinder Vesterbro med Islands Brygge.

Det store shoppingsenteret Fisketorvet ligger bare tre minutters gange fra hotellet, det samme gjør Københavns havnebad, der du kan bade i hele sommersesongen.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade ligger sentralt plassert på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge, med gode parkeringsmuligheter og gode kommunikasjonsmuligheter i form av både tog og buss. Bare et par minutters spasertur fra hotellet finner du Tivoli, Københavns havnefront og et rikholdig utvalg av butikker og restauranter.

Weekendopphold med utsikt over København

Wakeup Copenhagen-hotellene°tilbyr° flotte hotellrom°i København°på 12 m2°med air condition, TV, gratis Wi-Fi og naturligvis eget bad. 

På Wakeup Copenhagen-hotellene kan du velge mellom Wakeup Standard, som ligger i de nederste etasjene, Wakeup Sky, som ligger i de mellomste etasjene og Wakeup Heaven, som ligger i hotellenes øverste etasje. 

Wakeup Large er et større rom på 15 m2, og det er dessuten mulig å bestille Wakeup Family, som er to rom med dør imellom.

Skjem bort deg selv og få maksimalt ut av  weekendoppholdet i København – bestill et Wakeup Sky-rom og nyt den vakre utsikten over byen.

Wakeup Standard

Et veldig bra rom, gjerne nederst eller bakerst i bygningen.

Wakeup Sky

Et veldig bra rom i hotellets midterste etasjer, med bedre utsikt enn WAKEUP STANDARD.

Wakeup Heaven

Våre best plasserte rom med den beste utsikten, oftest i hotellets øverste etasjer.