Billig hotell København – få høy kvalitet til lave priser


Billig hotell i København – moderne og stilig hotell søker prisbevisste gjester med sans for kvalitet, design og komfort

Du trenger ingen guidebok for å finne det beste og billigste hotellet når turen går til København. Wakeup Copenhagen-hotellene midt i storbyens pulserende hjerte er stedene du har vært ute etter lenge før du selv visste det. Moderne kvalitetshoteller som oser av stil, høy kvalitet, god service og et ønske om å dekke nettopp dine behov.

Wakeup Copenhagen har en glimrende beliggenhet for alle som er ute etter et billig hotell i København. Kommer du til vår vakre hovedstad med tog, trenger du ikke å trille kofferten langt før du befinner deg midt i vår moderne og innbydende lobby. Kommer du med bil, er det nesten enda enklere – Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade ligger nær en av Københavns største innfartsveier og det tar ikke mange minutter å komme seg til og fra motorveien. Høres det ut som starten på et mareritt med storbylarm og masse bråk som holder stakkars hotellgjester våkne hele natten? Feil. Selv om Wakeup Copenhagen-hotellene ligger i sentrum av København, ligger de i et område som er preget av ro og orden.

Billig hotell i København med nyskapende design og spennende interiør Dette gjør Wakeup Copenhagen-hotellene til en opplevelse for både kropp og sjel. Arkitektonisk sett dreier det seg om to perler som står i kontrast til sine omgivelser. Og kontrast er nettopp et av nøkkelordene når det gjelder Wakeup Copenhagen. Først og fremst prisene, som står i skrikende kontrast til resten av byens hoteller. Deretter vårt høye servicenivå, som innebærer at du aldri henvender deg forgjeves til personalet enten du ønsker nye håndklær eller en veibeskrivelse. Til slutt innredningen av rommene, som er en kombinasjon av design og tårnhøy komfort.

Leter du etter et billig hotell i København? – hvorfor velge noe hvor alt er dyrt og vanskelig når du kan få nybygget topp kvalitet på Wakeup Copenhagen med ekspress innsjekking og Bed & Breakfast-service? Enten du er på jobbreise eller på ferie med familien, har vi nøyaktig det du er ute etter. Nemlig sentral beliggenhet, høy komfort og lave priser.

Felles for Wakeup Copenhagen-hotellene:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer