Utsøkt billig hotellopplevelse på Wakeup Copenhagen-hotellene

Wakeup Copenhagen i Borgergade

Du kan overnatte ganske billig i en av Wakeup Copenhagens arkitektoniske perler i sentrum av København i vakker design og med et serviceinnstilt personale som er klare til å gi sitt beste.

Wakeup Copenhagen er moderne kvalitetshotell som utstråler stil og tilbyr en mye høyere standard enn du ellers kunne forvente av et budsjetthotell. Hotellets beliggenhet er også perfekt både hvis du kommer med tog eller via en av Københavns viktigste innfartsveier og langs Kalvebod Brygge til Carsten Niebuhrs Gade, eller til Borgergade nær Kongens Nytorv.

Hotellene tilbyr

Wakeup Copenhagen-hotellene har totalt 1593 rom og jo høyere opp du kommer, desto bedre blir utsikten. Du kan bestille et allergivennlig rom, og legg også merke til at hotellene er Green Key-sertifiserte. Alle rom har gratis Wi-Fi samt TV. I motsetning til mange andre hoteller i den gamle bydelen, har hotellet gode parkeringsforhold. Vi tilbyr ekspress inn- og utsjekking, en flott frokostrestaurant og sykkelutleie. København er en sykkelby. Du kommer deg enkelt og sikkert rundt, og når været er bra får du en fantastisk opplevelse. Lei en sykkel på dagsbasis og utforsk København på to hjul.

Opplev København fra de beste adressene

Den pulserende hovedstaden København tilbyr alt hva hjertet måtte begjære av arrangementer og festivaler, innovative urbane områder, velrenommerte restauranter og mye mer.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Hotellenes sentrale beliggenhet i København

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade er en del av en rekke nye bygninger på Kalvebod Brygge med kort vei til både den indre bykjernen og Vesterbro. Området hadde tidligere ord på seg for å ligge avsides, men de senere årene er det blitt bygget en rekke arkitektoniske perler her som har gitt området et løft og storbypreg.

Et nytt promenadestrøk er under utvikling, og en ny high street-gangbane snor seg mellom bygningene fra gateplan og opp i høyde med andre etasje. Utforsk området og bestill dine billige overnattinger allerede i dag.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger like ved Kongens Nytorv. Det betyr at du har Strøget, Nyhavn og Det Kgl. Teater like rundt hjørnet. Liker du kunst og kultur, kan du besøke Bredgade-området der du finner mange københavnske gallerier. Etterpå kan du spise middag på en av de mange restaurantene som også ligger i området. Metroen er også like ved, så det er enkelt å komme seg rundt i byen eller til Kastrup Lufthavn.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade ligger sentralt plassert i hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge med gode parkeringsmuligheter og gode kommunikasjoner med både tog og buss. Bare et par minutters spasertur fra hotellet finner du Tivoli, Københavns havnefront og et rikholdig utvalg av butikker og restauranter.