Hoteller København – fantastiske rom og priser

Nyoppførte, billige hoteller med elektronisk innsjekking

Wakeup Copenhagen er helt nye, moderne og billige hoteller i København sentrum. Her er du tett på alt og kan likevel slappe av i rolige omgivelser. Opplev gleden ved å overnatte i helt nye og billige hoteller med gjennomtenkt design, hvor din tilfredshet står i sentrum.

Københavns nye, moderne hotellkonsept heter Wakeup Copenhagen. Fra du sjekker inn på en av de elektroniske automatene til du legger igjen nøkkelkortet ved avreise er du omgitt av moderne fasiliteter og kvalitet anno 21. århundre. Service er vårt nøkkelord, og personalet står alltid til tjeneste med et smil.

Tostjerners hotell med femstjerners beliggenhet i København

Opplev Københavns pulserende byliv fra et billig hotell i København med femstjerners beliggenhet, trestjerners rom og tostjerners priser. Vi har hotellrom i flere kategorier, men felles for alle er at du får mer enn du betaler for. Er du turist, bor du i gangavstand fra Tivoli, rådhusplassen og alle de sentrale severdighetene i København. Er du på forretningsreise, finner du ikke noe bedre sted å overnatte enn på et av Wakeup Copenhagens sentralt beliggende hoteller.

Wakeup Copenhagens hoteller i København har tipp topp rom med toalett, bad, air condition, TV samt Wi-Fi – som naturligvis er gratis. Fasiliteter som kan måle seg med de fleste tre- og femstjerners hoteller i København sentrum, men til priser som kan konkurrere med alle andre billige hoteller.

Wakeup Copenhagens billige hoteller har raskt blitt et vartegn i København. Et tegn på at det er nye tider på gang – dristig markert i form av arkitekt Kim Utzons fremtidssikrede design. Med sine kubistiske uttrykk er hotellene et eksempel på at funksjonalitet og lave priser ikke utelukker skjønnhet og solid håndverk.

Allergivennlige, billige hoteller med mulighet for å slå sammen rom

Når du bestiller rom på et av Wakeup Copenhagens hoteller, får du hele vår filosofi om hotelldrift som usynlig ledsager under hele oppholdet. Mange års erfaring har lært oss å forutse gjestenes ønsker og innrede fasilitetene deretter. Et eksempel er at noen av rommene er innredet spesielt med tanke på allergikere. Vi gir dessuten mulighet for å slå sammen hotellrom.