Parkering på Wakeup Aarhus, Bruuns Gade


På Wakeup Aarhus i Bruunsgade henviser vi til parkering i Bruun's Galleri, som ligger under hotellet. Innkjøringen til parkeringen er i Værkmestergade 27. Bruun's Galleris P-anlegg består av tre plan, med innkjørsel på det øverste planet (P3). Herfra kjører man via ramper til de øvrige to planene (P2 og P1). Elektroniske skilt viser om det er ledige parkeringsplasser på hvert enkelt plan. Det er skiltet til Wakeups utgang i alle tre etasjer. Det er lettest å finne plass på P1, der også 5 av plassene er merket med Wakeup-logo.

Priser

Alle dager døgnet rundt 11,- DKK pr. påbegynte 30 minutter. Parkerer du i 24 timer, er prisen maksimalt 150,- DKK per døgn, dersom du betaler i resepsjonen hos Wakeup ved avreise. Ved kredittkortbetaling i anlegget koster et døgn 180,- DKK

Bilnummeret registreres med kamera ved innkjøring, og skal brukes ved betalingen. Parkering er bare tillatt innenfor oppmerkede plasser. P-anlegget har videoovervåking, men parkering skjer alltid på egen risiko. Bruun's Galleri påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulykker, tyveri eller skader på personer, biler, utstyr og andre eiendeler i bilen.

Viktig

Fri høyde i anlegget er 2,05 m. Anlegget er åpent døgnet rundt. Mellom kl. 00.30 og 06.30 er det bare atkomst til den parkerte bilen til fots via utkjøringsrampen.