Tivoli Friheden i Aarhus


Gled deg til en morsom dag i Tivoli Friheden

I Marselisborg Skov finner du Tivoli Friheden – en fornøyelsespark i gangavstand fra sentrum i Aarhus. Fornøyelsesparken har 4 rutsjebaner, 40 attraksjoner, lekeplasser og boder. Det er noe for alle, store som små, og i sommerhalvåret er det Fed Fredag med konserter og god stemning. Her på siden kan du lese mer om Tivoli Friheden Aarhus, som er en av byens mest populære attraksjoner.

Attraksjoner i Tivoli Friheden Aarhus:

 • 5D-Cinemagic
 • Cobra
 • Dragen
 • Haunted House
 • Illusjonsfabrikken
 • Orkanens Øye
 • Pegasus
 • Piratskipet
 • Radiobilene
 • Rio Grande
 • Sky Tower
 • Tyfonen

…og mye mer!

Finn informasjon om åpningstider m.m. på Tivoli Friheden.

Underholdning i Tivoli Friheden – for de minste

Kjenner du Pierrot? I Tivoli Friheden Aarhus tryller han for de minste, og mellom de mange fornøyelsesturene kan de små si hei til parkens helt egne maskoter Fru Frø og Hr. Kanin. I tillegg er det Søndagsballade, hvor DR/Ramasjang åpner opp for en hyggelig stund i forbindelse med for eksempel MGP, Lille Nørd og X-Factor, og så er det forskjellige søndagskonserter og teaterforestillinger i barnehøyde.

For de fra 5 til 8 er det mulig å ta et førerkort. Her med innledende teori i «teorilokalet» og så ut i de små el-bilene for å teste kjøreferdighetene. For barn mellom 3 og 5 år er det mulig å kjøre på en spesiell bane, så de også kan få en fornemmelse av hvordan det føles å være sjåfør og kjøre bil.

Underholdning i Tivoli Friheden – for de litt større

I 5D-Cinemagic og Haunted House i Tivoli Friheden kan du prøve de villeste 5D-spillene med den nyeste teknologien. Opplevelsen er ideell for deg som elsker dataspill og liker å konkurrere mot familie og venner. Det skremmende Haunted House viser noen av de villeste 5D-spillene fylt med uhyggelige zombier som må stoppes når de prøver på å overta verden! Er du kampklar?

Mat i Tivoli Friheden, Aarhus

Matpakker, medbrakt grillmat, menyer og all-you-can-eat. Det er et vell av muligheter når sulten skal stilles i Tivoli Friheden. På grillplassene kan dere sitte og spise hjemmesmurte matpakker eller grille lekker grillmat.

Tivoli Friheden Konserter på Fed Fredag

I løpet av sesongen byr Tivoli Friheden i Aarhus på mye flott underholdning, og det er spesielt konsertene på Fed Fredag som fyller parken med musikkglade gjester. Programmet inneholder noen av de beste navnene innen dansk rock og pop, så følg med på Tivoli Frihedens egen hjemmeside hvis du vil oppleve en bestemt kunstner og føle den helt spesielle feststemningen på Fed Fredag.

Hermans i Tivoli Friheden Aarhus

Tilbake i 2013 åpnet kulturhuset «Hermans» i Tivoli Friheten i Aarhus. Her har det siden blitt avholdt store arrangementer med musikk, konferanser, teater og mange andre eventer. Hermans i Tivoli Friheden har plass til 1 400 stående eller 800 sittende gjester. Størrelsesmessig er Hermans på 1 700 kvadratmeter, hvor knappe 500 av dem er en foyer med en 25 meter lang bar, loungeområde og garderobefasiliteter. Kulturhuset rommer revyer, teaterforestillinger, konserter, dinnershows, messer m.m.