Kulturnatten i København 2019

Unike kulturoplevelser under Københavns årlige event Kulturnatten. Sett kryss i kalenderen den 11. oktober 2019

Hvert år i de danske skolenes høstferie avholdes Kulturnatten i København, og du er invitert! På denne ene datoen hvert år får du en dag og kveld spekket med festlige arrangementer og eventer. Faktisk har Kulturnatten i København i over 25 år vært en av Københavns mest populære og godt besøkte kulturbegivenheter.

Feststemning i gatene under Kulturnatt i København

Gled deg til mange spennende arrangement, god stemning og et hyggelig byliv på Københavns største årlige endagsbegivenhet den 11. oktober 2019 hvor mer enn 250 kultursteder som parker, teatre, museer, kirker, utesteder og biblioteker byr publikum velkommen. Begivenheten er årlig, og her får du en unik mulighet til å delta i annerledes, flotte og morsomme arrangementer og eventer som sammen viser hvordan København utnytter byens uendelige potensial. Her snakker vi om en dag da kulturlivet for alvor er midtpunktet. Så vær med på fest under Kulturnatten i København den 11. oktober 2019.

For mange barnefamilier er Kulturnatten i København en ekstra stor begivenhet, da den foregår samme dag som skolenes høstferie starter. Kulturnatten er en naturlig måte å starte høstferien på, og å nyte at byens fantastiske kulturliv føres sammen i en felles inspirasjonskilde som alle kan være en del av. Vær med på Kulturnatt i København og få unike opplevelser med familien, vennene eller kjæresten.

Hvor foregår Kulturnatten i København?

Hele København lyser opp under Kulturnatten, dvs. fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn – så det er veldig gode muligheter for at du blir en del av Kulturnatten hvis du går en tur gjennom byen og holder øynene åpne. Husk å ha med et Kulturpass hvis du vil reise fritt med Metro, buss og tog på denne ene dagen og kvelden. Du kan også lett sykle fra arrangement til arrangement, og på Wakeup Copenhagen kan du leie en sykkel hvis du er på ferie i byen. Er du ute i god tid, kan du planlegge kvelden hjemmefra og sikre at du rekker å se og oppleve det som interesserer deg aller mest.

Kulturnattens kulturelle program

Finn programmet for Kulturnatten i København på deres hjemmeside, eller få en trykt oversikt over årets arrangører når du skaffer deg et Kulturpass. Programmet endres fra år til år, men byr som regel på mange utstillinger, diverse kreative verksteder, kanalbåt-turer, barneunderholdning, reiseforedrag, midnattsgudstjenester, rundvisninger, konserter og intervjuer.

Du kan med fordel følge med på Kulturnattens hjemmeside, så du er klar når de avslører årets Kulturnatt-program.

Opplev masse og sov godt i København

En kveld i København spekket med kultur og så en deilig seng å sove i etterpå – det høres da fristende ut! Ta en overnatting på Wakeup Copenhagen, så har du gangavstand til mange av arrangementene.