Nära Tivoli Congress Center

Trenger dere overnatting i forbindelse med et møte, en konferanse eller annet arrangement, kan Tivoli Congress Center være behjelpelig med å arrangere dette.

Dere kan velge Tivoli Hotel, som ligger i tilknytning til kongressenteret, eller et av Arp-Hansen Hotel Groups andre hoteller i nærheten av kongressenteret, nemlig Copenhagen Island og Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11.

Alle tre hotellene er unike og har et høyt kvalitets- og servicenivå. Bestill overnatting på nettet eller kontakt oss for mer informasjon på tlf. 8030 3045.

Totalkonsept uten begrensninger

Under byggingen av Tivoli Congress Center er det lagt stor vekt på å integrere den grunnleggende teknologien i bygningen. Det innebærer enkel logistikk og stor frihet i forbindelse med arrangementer.

Alle møte- og konferanselokaler omfatter alt man trenger av moderne teknisk utstyr, og i tillegg til den store kongressalen har vi over 55 møtelokaler av forskjellig størrelse, som rommer alt fra 6 til 400 personer. Kommer du med bil, har vi et parkeringsanlegg med plass til 480 biler.

Etter et møte eller en konferanse er det mulig å overnatte på et av tre hoteller i Arp-Hansen Hotel Group

Et attraktivt, levende byrom under utvikling

Både Tivoli Congress Center og Tivoli Hotel, Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11 og Hotel Copenhagen Island har blomstret opp i et område hvor det for noen år tilbake ikke var mye liv og som hovedsakelig var en hovedvei som førte folk inn til byen.

I løpet av de siste årene har området imidlertid gjennomgått en utvikling som har tilført et helt nytt liv.

Etter hvert er det meningen at man skal kunne gå hele veien gjennom bydelen langs vannet og på en hevet sti mellom bygningene. Den første delen av stien er allerede tilgjengelig fra Tivoli Hotel til Bernstorffsgade. Her er det mulig å trekke seg litt tilbake i en pause under et arrangement i kongressenteret.