Utsøkt billig hotellopplevelse på Wakeup Copenhagen-hotellene

Du kan overnatte ganske billig i en av Wakeup Copenhagens arkitektoniske perler i sentrum av København, med flott design og et serviceinnstilt personale som står klart til å yte sitt beste.

Wakeup Copenhagen er moderne kvalitetshoteller som oser av stil og tilbyr en langt høyere standard enn du ellers kan forvente av et lavprishotell. Hotellenes beliggenhet er dessuten perfekt enten du kommer med tog eller via en av Københavns viktigste innfartsveier og inn langs Kalvebod Brygge til Carsten Niebuhrs Gade, eller til Borgergade like ved Kongens Nytorv.

Hotellene tilbyr

Wakeup Copenhagen hotellene, har tilsammen 1.008 rom og jo lengre du kommer opp, jo bedre blir utsikten. Du kan bestille et allergivennlig rom, og merk også at hotellene er Green Key-sertifisert. 

Alle rom har gratis Wi-Fi samt flatskjerm-TV. I motsetning til mange andre hoteller i den gamle bydelen, har hotellet gode parkeringsforhold. Vi tilbyr ekspress inn-og utsjekk, en delikat frokostrestaurant og sykkelutleie.

København er en sykkelby. Du kommer deg enkelt og sikkert rundt, og når været er bra får du en fantastisk opplevelse. Lei en sykkel på dagsbasis og utforsk København på to hjul.

Hotellenes sentrale beliggenhet i København

Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade er en del av en rekke nye bygninger på Kalvebod Brygge tett på både indre by og Vesterbro. Området ble tidligere utskjelt for sin noe øde beliggenhet, men de senere årene er det blitt bygget en rekke arkitektoniske perler som har gitt området et løft og et storbypreg.

En ny promenade er under utvikling, og en ny high street-sti snor seg mellom bygningene fra gateplan til andre etasjenivå. Utforsk området og bestill billig overnatting allerede i dag.

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger like ved Kgs. Nytorv. Det betyr at du har Strøget, Nyhavn og Det Kgl. Teater rett rundt hjørnet. Liker du kunst og kultur, så kan en besøge Bredgade-området som er hjemsted for mange københavnske gallerier. Etterpå kan en spise middag på en av de mange restaurantene som også ligger i området. Metroen er også like ved, så en enkelt kan komme seg rundt i byen eller til Kastrup Lufthavn.