Overnatting København – valuta for pengene og mer til


Overnatting København – Wakeup Copenhagen er det nye hotellet i København for deg som vil litt mer enn andre

Overnatting København – ønsker du mer enn bare en seng å sove i når du overnatter i København? Da er Wakeup Copenhagen dine nye hoteller i København. Hoteller som med sitt innovative konsept, sin designinnredning og fantastiske arkitektur har fungert som en vekkeklokke for hele hotellbransjen. Vil du oppleve, hvordan hoteller i København eller i hele verden kommer til å være i resten av det 21. århundret? Da er det bare å få bestilt overnatting på Wakeup Copenhagen.

Overnatt på Wakeup Copenhagen

Lyst, lekkert og livsbekreftende. Det er bare noen av nøkkelordene som gjelder for de nye og lekre Wakeup Copenhagen-hotellene i København sentrum. Eller hva med kvalitet, serviceinnstilling og … skikkelig billig? Lyder det fristende? Da bør du prøve disse hotellene. For uansett hva vi skriver her, kan det ikke komme opp mot den opplevelsen du får.

Overnatting i København, som ikke trenger å være kjedelig

På de fleste billige hoteller i København kan det være litt stusslig å overnatte. Det gjør vi noe med på Wakeup Copenhagen-hotellene. Her får du en helhetsopplevelse hvor design går opp i en høyere enhet med funksjonalitet og arkitekturen spiller på lag med byens rom. Til sammen danner dette rammene rundt et billig hotellopphold i København, som du ikke ønsker skal ta slutt.

Vi har skapt fremtidens hoteller midt i København og har på alle områder vist konkurrentene ryggen med hensyn til priser, design og service. Billige overnattinger i København gir ingen mening med mindre den heretter skjer på Wakeup Copenhagen-hotellene.

Vi tilbyr den mest sentrale beliggenhet i København til priser som ligger langt under alt du tidligere har opplevd.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer