Vinterferie i København


Skal du tilbringe årets vinterferie i København?

Byen som oser av liv og nye opplevelser. På denne siden kan du få tips til hva du og familien skal finne på når vinterferien står for døren. Med utgangspunkt i Wakeup Copenhagen-hotellene er det enkelt å komme seg til og fra de mange dagsturene og begivenhetene som vinterferien i København har å by på. Komfort, service og lave priser er en selvfølge, og dere velger selv om dere ønsker å bo på hotellet i Borgergade like ved Kongens Nytorv eller hotellet i Carsten Niebuhrs Gade mellom City og Vesterbro.

Hotellene egner seg ypperlig for en storbyferie, fordi de har en sentral beliggenhet og enkel atkomst. 
Enten du reiser med tog, fly eller bil, kommer du rett til døren – enkelt og greit.

Overnatt på Wakeup Copenhagen i vinterferien!


Forslag til hva dere kan gjøre i vinterferien i København:


Planlegg uken sammen og få mest mulig ut av vinterferien i København

København har et utall morsomme og barnevennlige arrangementer å tilby. Det er bare å velge ut de som passer best for deres familie og forventningene til vinterferien. Her kan vi blant annet anbefale årets Vinterjazzfestival for både barn og voksne. Avslutt gjerne en av ukens dager med en gourmetopplevelse på en av restaurantene som er med i årets Copenhagen Dining Week.

I vinterferien 2016 var det særlig ett arrangement i København som var populært. En konsert i Forum, der BBC-serien «Vores Planet» inntok salen med klassisk musikk og elefanter. Peter Mygind var vert for denne aftenen, der den berømte naturdokumentarserien ble vist og akkompagnert av et 80 personer stort symfoniorkester. 

Vi håper at du kan bruke våre ideer til å planlegge en vinterferie full av opplevelser.


Vinterferie i København – med hotellopphold

I vinterferien skal vi nyte at vi kan gjøre akkurat det vi har lyst til. De beste rammene for dette er et flott, moderne hotell med sentral beliggenhet i København. Våre Wakeup Copenhagen-hoteller ligger i tre- til firestjernerskategorien med hensyn til komfort og beliggenhet, men tostjerners med hensyn til pris. Det kommer heldigvis deg til gode.

Bli mange opplevelser rikere i København og bo på et smart hotell som er miljøsertifisert av Green Key. 
Bestiller du på nett, sparer du   på ekspedisjonsgebyr. 

La hotellet være din base mens du drar på oppdagelsesferd i de københavnske gater.