Vinterjazzfestival


Vinterjazzfestivalen 2017 (februar)

Festivalen har eksistert siden 2001 og strekker seg over tre uker, der du hver dag har god anledning til å bevege føttene til fengende rytmer.

Når musikken starter, forvandles København og resten av landet til en kjempeklubb med én svært viktig ting til felles: Kjærligheten til tonene av den vakreste jazzmusikk. Vinterjazzfestivalen er på ingen måte en lukket fest, og tiltaket omfatter også arrangementer for barn. Så ta barna med på tur og gi dem en musikalsk opplevelse utenom det vanlige.


Jazzfestival for barna

Jazz er ikke bare beregnet for voksne. I 2017 har Copenhagen Jazz Festival igjen arrangert konserter for barn med temaet Jazz for Kids. Det er profesjonelle jazzmusikere som opptrer under Jazz for Kids, og de formidler tonene ved å trekke inn alle barnas sanser gjennom lek, dans og fortellinger.

Vinterjazz for de voksne

Det arrangeres rundt 450 konserter i denne perioden, og her snakker vi om et utall sjangrer innenfor jazzmusikken. Vinterjazzfestivalen åpner for freejazz, jamsessions, smooth jazz, tradisjonell jazz og mye mer. Musikken spiller i hele landet, og slår du det sammen med en miniferie i København, kan Wakeup Copenhagen være din base alle dagene. Det er enkelt, det er billig – og det er flott.


Copenhagen Jazz Festival

Festivalen springer ut av velkjente Copenhagen Jazz Festival, som er et årlig sommerarrangement og en av Europas mest velrenommerte jazzfestivaler. Siden 1979 har den populære jazzfestivalen fått enda flere følgere, noe det er lett å se og merke i bybildet. Hver sommer sprudler København av rytmer i forbindelse med festivalen.

Vi gleder oss til å se deg på årets jazzfestivaler!

Trenger du ideer til aktiviteter i vinterferien? Se vår side: Vinterferie i København og la deg inspirere av vårt lille idéunivers. Her kan du blant annet lese om hvordan du sikrer deg utsøkte gourmetopplevelser til meget rimelige priser gjennom Copenhagen Dining Week – nettopp i vinterferien.