Opplevelser i København og Aarhus


Få inspirasjon til ferien din i København eller Aarhus

Skal du på ferie i København eller Aarhus? Mangler du inspirasjon til turen? Få idéer og følg med når vi løpende bygger ut sidene for å gi deg de beste tipsene til en god ferie og morsomme opplevelser i København eller Aarhus.

Opplevelser for hele familien.

København og Aarhus er byer med opplevelser for hele familien. I København finner du fornøyelsesparken Tivoli, forskjellige arrangementer og festivaler, spennende messer, innovative byområder, Kødbyens godt besøkte restauranter og mye mer. Aarhus er en by med fokus på kultur og utvikling. Les blant annet om kunstmuseet ARoS, fornøyelsesparken Tivoli Friheden og Aarhus Musikhus, som året rundt inviterer inn på gratis konserter.

Våre inspirasjonssider er til deg som elsker å planlegge ferien og søker informasjon om byen du snart skal besøke. Med utgangspunkt i attraksjonene kan du selv sette sammen en «24 timer i København»-guide, «Miniferie i København»-guide eller kanskje en «Verdt å oppleve i København»-guide, hvis det er København som er reisemålet. Er det Aarhus du skal til, kan du for eksempel sette sammen en «Kulturelle opplevelser i Aarhus»- guide, «Aarhus på 1 døgn»-guide eller «Familieferie i Aarhus»-guide. Mulighetene er mange, og vi hjelper deg på vei i planleggingen av din neste ferie i Danmarks hovedstad, København – eller i Danmarks nest største by, Aarhus.

Du kan også finne inspirasjon til ferien på disse offisielle opplevelsessidene:
AOK (Alt Om København)
AOA (Alt Om Aarhus)

God ferie i København eller Aarhus – og god leselyst.


Overnatting på Wakeup Copenhagen

I begge byene kan du finne og bestille overnatting på Wakeup Copenhagen-hotellene. Benytt bestillingsskjemaet på høyre side og søk etter det beste rommet til prisen i vår Priskalender. Velg by, periode, antall rom og personer per rom – så er du klar til å se prisene!