Overnatt nær Vesterbro på Wakeup Copenhagen

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: VisitCopenhagen

Et mangfoldig sammensurium og en avslappet livsstil

Vesterbro har lånt navn til mye, og har de senere årene utviklet seg til å bli et av byens mest populære områder for unge og barnefamilier til tross for at den harde virkeligheten for byens tvilsomme eksistenser fremdeles er en del av bybildet her.

Det stopper heldigvis ikke gründere og ildsjeler, som hele tiden får nye ideer til å blomstre på Vesterbro. Gå på oppdagelsesferd i byen, finn dine egne yndlingssteder og gled deg over å ha base nær byen på Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11.

Overnatt i byens hjerte – tett på folkeliv og opplevelser

Wakeup Copenhagen hotellene er lavprishoteller med høy standard når det gjelder arkitektur, innredning og service. Hotellene har totalt 1593 rom, alle med gratis Wi-Fi og TV. Dere kan spise frokost i hotellenes frokostrestauranter før dere drar på sightseeing i København.

Wakeup Copenhagen består av flotte hoteller med kort vei til byens mest attraktive områder. Det er mulig å leie sykler på hotellene – det er en fin måte å oppleve og komme seg rundt i byen på.

Hotellet ved Carsten Niebuhrs Gade 11 ligger like ved Kalvebod Brygge i nærheten av et av de mest populære, dynamiske og stemningsfylte områdene i hele København. °Vesterbro heter området som vrimler av opplevelser og herlige oaser både for barn og voksne.

Hvorfor ikke kombinere opholdet med et besøk på Tivoli? Test attraksjonene eller gå en tur i den flotte hagen. Tivoli ligger bare et steinkast fra Wakeup Copenhagen.