Hotellovernatting i København med priser og førsteklasses service

Se prisene på Wakeup Copenhagens hoteller og vi er sikre på at du er klar til å sjekke inn.

Er du på utkikk etter et hotelloppholdpå et av Københavns mest populære hoteller? Vi har svaret på det du søker. Navnet er Wakeup Copenhagen, og begge hotellene har en så sentral beliggenhet at du nærmest må slå opp telt på Rådhuspladsen for å komme nærmere sentrum av København.

Hotellopphold i topp moderne rom

Velger du å bestille et hotellopphold på Wakeup Copenhagen, våkner du i et stilsikkert hotellrom med alle moderne bekvemmeligheter. Og det til en pris du ikke finner noen andre steder i København sentrum. Stedet heter Wakeup Copenhagen, og det er din "wakeup call" til det nye årtusenets hotellopplevelser. 1.593 topp moderne hotellrom, glimrende parkeringsmuligheter og anledning til å sjekke inn og ut i ekspressfart ved hjelp av selvbetjening.

Tre- og firestjerners hotellopphold til tostjerners priser.

Synonymer for Wakeup Copenhagen-hotellene er moderne, sentrale og billige hoteller i København. Listen med positive ord er mye lengre, men vi må jo også ha plass til å fortelle andre ting. For eksempel at du kan bestille rom som er spesielt innredet med tanke på allergikere. Eller at alle rommene som den naturligste ting i verden har gratis Wi-Fi, TV med internasjonale kanaler, bad, toalett og air condition.

Når du overnatter på Wakeup Copenhagen-hotellene, får du tilgang til fasiliteter man normalt må sjekke inn på et tre- eller firestjerners hotell for å finne. På Wakeup Copenhagen får du hele pakken – og mer til. Og du må bare betale for to stjerner. Det er unikt. Det er stilig. Det er Wakeup Copenhagen.

Godt tilbud på hotellopphold for to eller flere, sentralt i København

Wakeup Copenhagen er Københavns nye, stilige hoteller. Enten du er på forretningsreise eller vil invitere familien på en miniferie i vår fantastiske og inspirerende hovedstad, er det her du skal overnatte. Hotellene er tegnet av arkitekt Kim Utzon, som har tatt utgangspunkt i de bratte fjellsidene som våre nordiske naboland er så kjente for.

Ettersom begge er hoteller i sentrum av København, skaper det en spennende kontrast til det velkjente, flate danske landskapet. En motpol i metropolen, et fjell blant bakker – det er Wakeup Copenhagen.

Få et godt tilbud på hotellopphold via vårt bestillingsskjema på Internett. Priser fra DKK 400,- for et enkeltrom per natt.