Bo på et moderne og stilig lavprishotell i København sentrum

Wakeup Copenhagen er dine nye, smarte og billige lavprishoteller i København sentrum

Har du ikke allerede opplevd Københavns mest moderne og stilige lavprishoteller, er det på tide. Med sin beliggenhet i hjertet av det pulserende storbylivet er Wakeup Copenhagen-hotellene stedet hvor du kan slappe av og likevel befinne deg i gangavstand til de aller beste tilbudene i byen.

Lavprishoteller for prisbevisste gjester med sans for kvalitet, design og komfort

Enten du er på ferie i Københavnpå forretningsreise med travle møter dagen lang eller bare på fornøyelsestur, er lavprishotellene Wakeup Copenhagen som skapt til å dekke dine behov. Alle lavprishotellene er plassert nær sentrum i København,  like ved de største trafikkårene – som tog, S-tog og busser og med enkle overgangsmuligheter til buss og metro.

Tre lavprishoteller i København sentrum med firestjerners fasiliteter

Bor du på lavprishotellene Wakeup Copenhagen, får du et hotellopphold som mange steder ville ha fått fire stjerner i guidebøkene. Likevel slipper du unna med å betale en pris tilsvarende et to-stjerners opphold. Dette er noe vi kan tilby som følge av et nytt og banebrytende konsept. Et konsept du allerede stifter bekjentskap med i form av ekspress-innsjekkingen, som foregår på en dataskjerm. Det betyr ingen ventetid, ingen irritasjon og ingen åpningstider å forholde seg til. Du kan også laste ned Wakeup Copenhagen-appen. Her kan du få adgang til både heisen og rommet med telefonen din – Express-utsjekking gjør det enkelt for deg å komme raskt av gårde. Alt du trenger å gjøre, er å levere nøkkelkortet i boksen ved utsjekkingsstasjonen.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen i Borgergade

Enten du reiser alene, med en partner eller familien, er Wakeup Copenhagen i Borgergade et godt valg for deg som ønsker å bo billig og sentralt i København. Wakeup Copenhagen i Borgergade ligger meget sentralt i København, like ved Kongens Nytorv og Nyhavn. Spis deilig frokost på vårt hotell i Borgergade i København. Frokosten er dagens viktigste måltid, og hver morgen står vårt friske og imøtekommende personale klart til å gi deg den beste start på dagen. Ingenting er bedre enn en god start på dagen før en travel arbeidsdag eller sightseeingtur. Her kan du nyte frokosten tett på det sentrale Københavns pulserende byliv. Alt dette får du hos oss på Wakeup Copenhagen, Borgergade.

  • 770 nye hotellrom, alle utstyrt med TV, skrivebord, aircondition og gratis Wi-Fi.
  • Like ved populære Nyhavn, Kongens Nytorv, severdigheter, shopping og byliv.
  • Frokostrestaurant i en arkitekttegnet, lys atriumgård med rolige og grønne omgivelser.
  • Smart og praktisk design på Wakeup Copenhagen i Borgergade.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Med Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade kan vi ønske deg velkommen til et nytt lavprishotell med lekker design og unik beliggenhet i sentrum av København. På Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade får du en tre- til firestjerners hotellopplevelse til tostjerners pris. Bare et par minutters spasertur fra hotellet finner du Tivoli, Københavns havnefront og et rikholdig utvalg butikker og restauranter. Perfekt både til deg som reiser alene, med partner eller med hele familien.

  • Sentralt plassert på hjørnet av Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge.
  • Enestående frokostopplevelse med panoramautsikt over København fra tiende etasje.
  • Gode parkeringsmuligheter og kommunikasjon med både tog og buss.
  • 585 nye hotellrom, alle utstyrt med TV, skrivebord, aircondition og gratis Wi-Fi.
  • Minimalistisk design og høy kvalitet.

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade

Lavprishotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger i et rolig strøk, like ved Københavns vakre, nyklassisistiske politigård og er et av Europas fineste eksempler på denne stilarten. Når du sjekker inn på Wakeup Copenhagen, er du garantert et rolig og trygt hotellopphold i København. Lavprishotellet ligger på grensen mellom bysentrum og brokvartalet med alle aktivitetsmulighetene dette gir. Tivoli ligger like rundt hjørnet; det samme gjør Rådhuspladsen, Glyptotekets kunst- og arkeologiske samlinger og Nationalmuseet. Går du i motsatt retning, kommer du til det gamle arbeiderstrøket Vesterbro, som har bevart sitt gamle særpreg, og hvor du også finner noen av Københavns beste kafeer, restauranter, gallerier og en rekke andre aktiviteter. 

Lavprishoteller i København sentrum med firestjerners fasiliteter

Bor du på lavprishotellene Wakeup Copenhagen, får du et hotellopphold som mange steder ville ha fått fire stjerner i guidebøkene. Likevel slipper du unna med å betale en pris tilsvarende et to-stjerners opphold. Dette er noe vi kan tilby som følge av et nytt og banebrytende konsept. Et konsept du allerede stifter bekjentskap med i form av ekspress-innsjekkingen, som foregår på en dataskjerm. Det betyr ingen ventetider, ingen irritasjon og ingen åpningstider å forholde seg til.

Lavprishoteller med gratis Wi-Fi og TV på alle rommene.

Alle lavprishotellene er nyskapende og moderne, ligger i hjertet av København og oppfyller på alle måter de beste danske tradisjoner med hensyn til service, stil og design. Hotellene i København  er tegnet av den kjente arkitekten Kim Utzon, som har skapt to unike perler du ikke finner maken til i resten av København.