Bo på et moderne og stilig lavprishotell i København sentrum


Wakeup Copenhagen er dine nye, smarte og billige lavprishoteller i København sentrum

Har du ikke allerede opplevd Københavns mest moderne og stilige lavprishoteller, er det på tide. Med sin beliggenhet i hjertet av det pulserende storbylivet er Wakeup Copenhagen-hotellene stedet hvor du kan slappe av og likevel befinne deg i gangavstand til de aller beste tilbudene i byen.

Lavprishoteller for prisbevisste gjester med sans for kvalitet, design og komfort

Enten du er på ferie i København, forretningsreise med travle møter dagen lang eller bare på fornøyelsestur, er lavprishotellene Wakeup Copenhagen som skapt til å dekke dine behov. Begge lavprishotellene ligger nær sentrum i København, like ved de største trafikkårene – et øyekast og to skritt fra tog, S-tog og busser og med enkle overgangsmuligheter til buss og metro.

Hotel Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade

Lavprishotellet i Carsten Niebuhrs Gade ligger i et rolig strøk, like ved Københavns vakre, nyklassisistiske politigård og et av Europas fineste eksempler på denne stilarten. Når du sjekker inn på Wakeup Copenhagen er du garantert et rolig og trygt hotellopphold i København. Lavprishotellet ligger på grensen mellom bysentrum og broområder, med alle aktivitetsmulighetene det gir. Tivoli ligger like rundt hjørnet, det samme gjør rådhusplassen, Glyptotekets kunst- og arkeologiske samlinger samt nasjonalmuseet. Går du i motsatt retning, kommer du til det gamle arbeiderstrøket Vesterbro, som har bevart sitt gamle preg samtidig som du her finner noen av Københavns beste kafeer, restauranter, gallerier og en rekke andre aktiviteter.

Lavprishoteller i København sentrum med firestjerners fasiliteter

Bor du på lavprishotellene Wakeup Copenhagen, får du et hotellopphold som mange steder ville få fire stjerner i guidebøkene. Likevel slipper du unna med å betale for to stjerner. Det er noe vi kan tilby som følge av et nytt og banebrytende konsept. Et konsept du stifter bekjentskap med allerede ved ekspressinnsjekkingen, som foregår på en dataskjerm. Det betyr at du slipper ventetid, irritasjon og stengetider.

Lavprishoteller med gratis trådløst Internett og flatskjermer på alle rom.

Begge lavprishotellene er nyskapende og moderne, ligger i hjertet av København og oppfyller på alle måter de beste danske tradisjoner med hensyn til service, stil og design. Begge Hoteller i København er signert den kjente arkitekten Kim Utzon, som har tegnet to unike perler du ikke finner maken til i resten av byen.