De fem beste spisestedene i København

Photo by: Restaurant Gorilla | Source: Restaurant Gorilla
Valgmulighetene er mange når du skal finne en god restaurant i København. Når du bor på et av våre Wakeup-hoteller i København, kan du være sikker på at du vil finne de beste gourmetrestaurantene like ved siden av de sentrale København-hotellene våre. For å gjøre det mer oversiktlig, har vi laget en liste over fem steder vi synes du bør sjekke ut når du bor på hotell i København.

1. Tivoli Hotel:

På Arp-Hansens Tivoli hotel, som bare ligger noen få skritt unna Wakeup-hotellene i Bernstorffsgade og Carsten Niebuhrs gade, finner du to utsøkte smaksopplevelser i tolvte etasje. Her kan du nyte velsmakende og perfekt tilberedte biffer på den populære steakhouse-restauranten MASH Penthouse eller nyte byens beste sushi på Skybar Sticks’n’Sushi med en av Københavns beste utsikter– både inne og ute!

Adresse: Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V, Danmark

2. Falang Asteria:

Midt i Istedgade ligger et oppsiktsvekkende hus. Det er umulig å overse det, siden det er rosa. Og de serverer særdeles velsmakende thaimat til priser alle lommebøker kan tåle. Her er det en livlig og avslappet stemning, og på menyen finner du alle de kjente asiatiske favorittene.

Se menyen her 

Adresse: Istedgade 48, 1650 København V, Danmark

Photo by: Nick Karvounis | Source: Unsplash

3. Restaurant The Harbour:

På denne restauranten får du fantastisk utsikt over Københavns Havn, samtidig som du nyter en spennende á la carte-meny med internasjonale retter på Michelin-nivå. Hit bør du dra både for utsiktens og matens skyld.

Les mer her 

Adresse: Kalvebod Brygge 53, 1560 København V, Danmark

4. Kødbyens Fiskebar:

Fiskebaren i hippe Kødbyen er et absolutt must, uansett om du er glad i fisk eller bare vil nyte et glass rosé. Særlig om sommeren er det en fantastisk opplevelse å nyte solen fra en av solsengene som står foran restauranten i Kødbyens røffe omgivelser. Fiskebaren er opptatt av bærekraft, smak og kvalitet.

Les mer om Fiskebaren i Kødbyen her 

Adresse: Flæsketorvet 100, 1711 København V, Danmark

Photo by: Kødbyens Fiskebar | Source: Visit Copenhagen

5. Restaurant Pluto:

På denne restauranten i Borgergade kan du få en herlig Bib Gourmand-opplevelse. Er dere flere, kan dere dele retter som serveres på et felles fat, eller velge fra á la carte-menyen. Stemningen på Pluto er avslappet, så her kan du senke skuldrene etter en lang arbeidsuke. Siden det er et populært sted, er det lurt å bestille bord i god tid. 

Les mer her

Adresse: Borgergade 16, 1300 København K, Danmark

Photo by: Hermes Rivera | Source: Unsplash

Mer inspirasjon til Københavnreisen din

København byr ikke bare på gode restauranter, men også fantastiske opplevelser! Uansett om du er på ferie i København eller på en weekendtur til storbyen, finnes det masse opplevelser for enhver smak. La deg inspirere av guidene våre til å gjøre overnattingen i København uforglemmelig. 

Ferie i København

Skal du på ferie til storbyen? Da har vi en masse spennende forslag til hva som er verdt å oppleve, uansett når på året du skal feriere i byen.

Les guiden vår til ferie i København her. 

Photo by: Tuala Hjarnø | Source: VisitCopenhagen

Weekendopphold i København

Bli inspirert av våre fem beste opplevelser hvis du er på miniferie i København. Det er mye å oppleve både for store og små. 

Les guiden vår til det perfekte weekendoppholdet i København her. 

Photo by: Leonid Andronov | Source: iStock

København på budsjett

Det trenger ikke koste en formue å oppleve det beste København har å by på. Vi har funnet noen av de beste aktivitetene du kan gjøre i byen på lavbudsjett. 

Les guiden vår til opplevelser i København på lavbudsjett her. 

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: Visit Copenhagen

Bo i hjertet av København

På Wakeup Copenhagen-hotellene får du en billig og sentral overnatting på noen av de mest sentrale adressene i byen. Selv om prisen er lav, er kvaliteten fortsatt helt på topp, og du kan få en god natts søvn i en deilig seng. Våre stilrene lavprishoteller har alle moderne fasiliteter som er nødvendige for å gjøre oppholdet enkelt og behagelig! 

Les enda mer om hotellene våre i København her.

FELLES FOR ROMMENE

 • Moderne design
 • Gratis Wi-Fi
 • TV med et bredt utvalg av kanaler
 • Skrivebord
 • Aircondition
 • Dobbeltseng 160 cm
 • Madrass fra Getama
 • Døgnbetjent resepsjon
 • Lobby med salg av drikkevarer og snacks
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Business Center
  ... og mye mer