Aarhus utnevnt til Europeisk Kulturhovedstad i 2017

Smilets By, Aarhus, ble i 2017 utnevnt til kulturhovedstad i Europa og det med god grunn. Aarhus og omegn er spekket med spennende kulturelle tiltak. I den forbindelse ble Wakeup Aarhus valgt til ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017”.

Hva innebærer det å få tittelen «europeisk kulturhovedstad»?

Tittelen europeisk kulturhovedstad blir gjerne tildelt to europeiske byer hvert år. I tillegg til Aarhus har Pafos på Kypros blitt utnevnt til europeisk kulturhovedstad i 2017. Hver kulturhovedstad har et kulturprogram med spesielle utstillinger, forestillinger og sammenkomster som involverer lokale, nasjonale og internasjonale samarbeid med vekt på kvalitet og deltakelse.

Bo billig og opplev kulturhovedstaden

Vil du oppleve Kulturhovedstaden på egen hånd? Så bo på vårt nye hotell Wakeup Aarhus, som ble utnevnt som ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017". Hotellet ligger sentralt like ved Aarhus Hovedbanegård og Bruun’s Galleri, og er derfor lett tilgjengelig. Så vil du gjerne bo billig og sentralt når du besøker det som i 2017 var Europeisk Kulturhovedstad, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg.

Bestill oppholdet ditt allerede i dag, og gled deg til å oppleve Smilets By.

Aarhus som kulturhovedstad

Involvering er et av nøkkelordene for Aarhus. I 2017 ble der foretatt ulike tiltak som har involvert mer enn 10.000 mennesker fra hele regionen, og programmet for 2017 skapte initiativer hvor innbyggere og lokale gründere kunne engasjere seg, delta og være med til å skape noe nytt under det overordnede temaet ”Let’s Rethink”. Vårt hotell Wakeup Aarhus ble utnevnt som ”Official Hotel Partner of Aarhus 2017”og vi støttet Fonden Aarhus 2017 med å tenke på nytt rundt kunst og kultur, bygge opp, oppleve og delta i kulturaktivteter av høy kvalitet og til å endre spillets regler.  

Hva kan du oppleve i Aarhus?

Listen over hva du kan oppleve i Aarhus er lang, og du kan finne mange arrangementer og aktiviteter fra festivaler, scenekunst og film til arkitektur, kunst og gastronomi. Skjem deg selv bort med en opphold i Aarhus, og bo billig og sentralt på Wakeup Aarhus.