Hotell nær Islands Brygge | Overnatt billig på hotell fra DKK 400,-

Overnatt på Wakeup Copenhagen-hotellene nær Islands Brygge eller Kongens Nytorv

Wakeup Copenhagen-hotellene er lavprishoteller med høy standard på arkitektur, innredning og service. Hotellene ligger på noen av Københavns beste adresser.

Wakeup Copenhagen Borgergade ligger like ved Kongens Nytorv. Her ligger hele byen foran deg, så enten du vil shoppe, bli underholdt, utforske kulturlivet eller spise på Københavns restauranter finner du det meste rett rundt hjørnet.

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade ligger på Kalvebod Brygge med utsikt til vannet og Islands Brygge – nær Hovedbanegården, Tivoli og Fisketorvet shoppingsenter.

Hotellene har til sammen 1008 rom med gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV på alle. Spis gjerne frokost i hotellenes frokostrestaurant før dere drar på sightseeing i byen.

Wakeup Copenhagen er to nydelige hoteller som ligger nær noen av byens mest attraktive områder. Det er mulig å leie sykler på hotellene – det er en fin måte å oppleve og komme seg rundt i byen på. Fra Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade 11 kommer du deg lett til Islands Brygge via sykkel-/gangbroen bak kjøpesenteret Fisketorvet.

Islands Brygges havnebad og kulturhus

Islands Brygge er en av Københavns mange deilige oaser på alle årstider, og det er ikke noe problem å tilbringe en hel dag på denne siden av kanalen.

Om sommeren er området rundt Islands Brygges havnebad og kulturhus en perle, med en rekke arrangementer, konserter og loppemarkeder som står høyt i kurs hos københavnerne selv.

I tillegg til havnebadet og kulturhuset omfatter området masse attraksjoner og nydelige oaser. Kolonihageforeningen Nokken for enden av Islands Brygge, i begynnelsen av Amager Fælled, er en liten by i byen hvor man kan gå tur og se på de skjeve, koselige husene og samtidig betrakte byen fra den naturskjønne stien.

En oase full av opplevelser nær sentrum

Liker du svevende BMX-er og leire i håret, har København en BMX-bane med World Cup-standard. Banen ligger ved Slusen 2.

I tillegg finner du den gamle Ballonpark i Artillerivej – den eldste bebyggelsen på Islands Brygge. I dag er de gamle brakkene et kollektivt boligområde med selveierleiligheter – et slags mini-Christiania.

På Islands Brygge ligger også Mogens Dahl Koncertsal – en liten perle som har spesialisert seg på kammermusikk og hvor man kommer tett på musikken.

I DRs konserthus kan du oppleve et utall av konserter eller få en omvisning hvis du er mer interessert i arkitekturen bak de berømte bygningene.

Etter eventuelle konsertopplevelser har Islands Brygge opptil flere populære vinbarer, f.eks. Adendum og Nose Wise.