Hoteller i København sentrum med Parkering | Overnatt billig

Hoteller med sentral beliggenhet i København og Aarhus

Wakeup Copenhagen
Bernstorffsgade 35

Wakeup Copenhagen
Borgergade 9

Wakeup Copenhagen
Carsten Niebuhrs Gade 11Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade 27Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade ved Kalvebod Brygge

Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade ligger sentralt plassert på hjørnet av Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge. Det er gode parkeringsmuligheter og gode kommunikasjonsmuligheter med både tog og buss. 

TOG OG BUSS
Det er bare et par minutter å gå til hotellet fra Københavns Hovedbanegård.

FLY
Det er ca. 9 km fra København lufthavn, Kastrup. Du kan ta en taxi eller toget som går fra ankomsthallen på flyplassen. Fra du går ut av ankomsthallen til du er på hotellet, tar det ca. 25 minutter.
Selve togturen tar bare 12 minutter.

PARKERING
Det er gode parkeringsmuligheter rundt hotellet. Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade har en liten parkeringskjeller med et begrenset antall parkeringsplasser. Det vil derfor være en fordel for deg å bruke en av de nærliggende parkeringsmulighetene. Det er blant annet en parkeringsplass på Mitchellsgade, rett bak hotellet.  

Wakeup Copenhagen Borgergade ved Kongens Nytorv

Wakeup Copenhagen, Borgergade ligger sentralt i København, like ved Kongens Nytorv og i rimelig avstand til Amalienborg, Kongens Have, Den Lille Havfrue ved Langelinje og Strøget. Hotellet er lett tilgjengelig enten du kommer med tog, metro, fly eller bil.

TOG

Ca. 8 minutters gange fra Nørreport stasjon.

METRO

Ca. 5 minutters gange fra metroen ved Kongens Nytorv.

FLY

Du kan ta en taxi eller metroen som går fra ankomsthallen på flyplassen. Turen med metroen tar ca. 15 minutter til Kongens Nytorv. Fra du går ut av ankomsthallen til du er på hotellet, går det ca. 25 minutter.

PARKERING

Det er gode parkeringsmuligheter like ved hotellet. I tillegg til de gode parkeringsmulighetene utendørs finner du parkeringshus ved Borgergade og Adelgade. Les mer om priser under FAQ.

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade ved Kalvebod Brygge

Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade ligger ved Kalvebod Brygge i sentrum av København, i gangavstand til Københavns Hovedbanegård, Tivoli, Rådhusplassen, Strøget, Havnebadet og Københavns Havn. Hotellet er lett tilgjengelig enten du kommer med tog, fly eller bil.

TOG

Ca. 10 minutters gange fra Københavns Hovedbanegård og ca. 8 minutters gange fra Dybbølsbro stasjon.

FLY

Hotellet ligger ca. 9 km fra Kastrup lufthavn, Kastrup. Du kan ta en taxi eller toget som går fra ankomsthallen på flyplassen. Fra du går ut av ankomsthallen til du er på hotellet, går det ca. 25 minutter. Selve togturen tar bare 12 minutter.

PARKERING

Perfekte parkeringsforhold i helt nytt, videoovervåket parkeringshus i tilknytning til hotellet. Pris kr 150 per døgn for hotellets gjester.

Wakeup Copenhagen, M.P. Bruuns Gade i Aarhus

Wakeup Aarhus ligger på hjørnet av M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – midt i sentrum. Det betyr at du kan overnatte med Bruun’s Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård like rundt hjørnet. Hotellet er lett tilgjengelig enten du kommer med tog, fly eller bil.

TOG OG BUSS

Der tar cirka 5 minutter å gå fra Aarhus Hovedbanegård og 8 minutter fra Aarhus rutebilstasjon.

FLY

Lander du på Aarhus Lufthavn, er det cirka 45 km til hotellet, da flyplassen ligger i Kolind. Turen tar cirka 40 minutter med taxi og 50 minutter med flybuss.

PARKERING

Kommer du med bil, kan du parkere i parkeringskjelleren som er tilknyttet hotellet.